BLOG1Dacă te confrunţi cu probleme pentru care nu găseşti soluţii, dacă suferi în urma unei pierderi (fie ea a persoanei iubite sau a locului de muncă), dacă ai fost victima unui eveniment traumatic (operaţie, accident, agresiune fizică, viol) şi nu reuşeşti să îţi revii, dacă ai probleme în relaţionarea cu ceilalţi (timiditate exagerată, certuri si conflicte în cuplu, familie sau la locul de muncă), daca ai simptome fizice neplăcute (dureri, ticuri, spasme, ameţeli, scăderea sau creşterea greutăţii corporale în afara limitelor normale) sau suferi de depresie, anxietate, atac de panică, oricare ar fi problema sau suferinţa ta poţi beneficia de ajutor psihologic.

Poate că te-ai gândit sau ţi s-a sugerat că un psiholog te-ar putea ajuta dar înainte de a face pasul ai dori să ştii mai multe despre acest demers şi în legătură directă cu ce te preocupă.

Tot ce ai de făcut este să completezi chestionarul de mai jos. Vei primi răspuns cu modul în care problema ta poate fi abordată în terapie.

CHESTIONAR

  Nume si Prenume (optional)

  Varsta

  Sex

  Adresa de email

  Descrieti problema cu care va confruntati in maxim 10 randuri

  Cum preferati sa se desfasoare terapia dvs.

  Informaţiile pe care le menţionaţi în chestionar sunt confidenţiale - nu apar pe site şi nu sunt vizibile pentru o terţă parte. Ele vor fi utilizate doar în scopul de a identifica principalele puncte de interes pentru seminariile si atelierele cu teme de parenting.